Po 21.4. |
STÁTNÍ SVÁTEK |
I. |
147 Kč |
II.
|
147 Kč |
A:
|
165 Kč |
B: |
165 Kč |
Út 22.4. |
Fazolová maďarská |
||
I. Kuřecí přírodní plátek, rýže, čalamáda
|
147 Kč |
||
II. Moravský vrabec, zelí, knedlík
|
147 Kč |
||
A: Roštěná se sázeným vejcem, brambor, tatarka
|
165 Kč |
||
B: Smažený Kuřecí řízek, brambor, okurek |
165 Kč |
St 23.4. |
Uzená s kroupami |
||
I. Námořnické maso, těstoviny
|
147 Kč |
||
II. Křenová omáčka, uzené maso, knedlík
|
147 Kč |
||
A: Kachní játra na roštu, rýže
|
165 Kč |
||
B: Smažený vepřový řízek, brambor, okurek |
165 Kč |
Čt |
Vývar s masem a nudlemi |
||
I. Smažená kuřecí křídla, bramborová kaše, okurek |
147 Kč |
||
II. Bratislavské plecko, knedlík
|
147 Kč |
||
A: Pečený kotlík, brambor, tatarka |
165 Kč |
||
B: Smažený Kuřecí řízek, brambor, okurek |
165 Kč |
Pá 25.4. |
Frankfurtská |
||
I. Fazole na kyselo, uzenina, pečivo
|
147 Kč |
||
II. Zabijačkový guláš, knedlík
|
147 Kč |
||
A: Pečená kachna, zelí, knedlík |
165 Kč |
||
B: Vepřový řízek, brambor, okurek |
165 Kč |